Profil

Erfaren kommunikationskonsulent

Jeg har beskæftiget mig med alle facetter af kommunikation, PR og marketing i mere end 25 år og løser alle typer af kommunikationsopgaver – lige fra de daglige driftsopgaver til længerevarende projektopgaver.

Dahl Kommunikation har specialiseret sig i at løse kommunikations-, PR- og marketingopgaver for små og mellemstore virksomheder. Jeg bor i lokalområdet og kan fungere som din eksterne kommunikationskonsulent, PR-medarbejder, tekstforfatter, web-medarbejder og kommunikationsrådgiver. Kontakt mig på telefon 26 21 60 80, så kigger jeg forbi.

Din PR-medarbejder

Jeg kan hjælpe dig med at få positiv omtale i medierne. Har du en historie, kan jeg hjælpe dig med at finde den helt rigtige vinkel, skrive pressemeddelelsen og sende den til de rigtige kontakter.

Læs mere om, hvordan Dahl Kommunikation kan hjælpe dig med PR og markedsføring her >>

Din tekstforfatter

Jeg har mange års erfaring som tekstforfatter i en stor, international virksomhed og kan skære en tekst til, så den både bliver læst og forstået. Har du et kompliceret budskab, kan jeg gøre det let forståeligt og formidle det i et sprog, der giver mening for din målgruppe.

Læs mere om Dahl Kommunikation og tekstarbejde her >>

Din web-medarbejder

Jeg har stor erfaring med at udvikle og vedligeholde indhold til hjemmesider og intranet og kan fungere både som din webredaktør og din webmaster. Jeg kan også hjælpe dig med at komme i dialog med din målgruppe via de sociale medier.

Læs mere om Dahl Kommunikation og webmedier her >>

Din kommunikationsrådgiver

I min rådgivning tager jeg udgangspunkt i din virksomhed, og har du ikke allerede en strategi for din marketing- og kommunikationsindsats, så kan jeg hjælpe dig med at lave den.

Jeg følger løbende udviklingen inden for PR, kommunikation og markedsføring og fungerer som din sparringspartner, når det gælder om at skabe synlighed omkring din virksomhed, forening eller person.

Læs mere om Dahl Kommunikation og kommunikationsrådgivning her >>

Min baggrund

Min baggrund for at rådgive dig omkring PR, kommunikation og markedsføring er dels min uddannelse – jeg er uddannet (dansk)lærer med en journalistisk efteruddannelse – og min mangeårige erhvervserfaring fra både det private og det offentlige. Jeg har været beskæftiget som kontorassistent, lærer, informationsmedarbejder, tekstforfatter, kommunikationsmedarbejder og kommunikationskoordinator og har skrevet om alt muligt lige fra bananer og køleskabe til politihunde og robotter.

Læs hele mit CV på LinkedIn >>