Online marketing

Bliv synlig på nettet

Du benytter sikkert internettet, når du søger efter oplysninger om et produkt, et firma eller en person. Det gør dine kunder også, og derfor er det vigtigt, at du og din virksomhed er til stede på nettet, og at man kan finde dig.

Online markedsføring er ubestridt det mest effektive redskab inden for markedsføring, når du kigger på resultater i forhold til indsatsen.

Dahl Kommunikation arbejder bl.a. med følgende områder inden for effektiv online markedsføring:

• Hjemmesider
• Søgemaskineoptimering (SEO)
• Sociale medier, herunder Facebook, Twitter, LinkedIn, blogs, etc.
• E-mail marketing / nyhedsbreve

Hjemmesider

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil på nettet, og den er et af dine vigtigste markedsføringsredskaber. Derfor skal den se præsentabel ud, og designet skal understøtte det image, du gerne vil have. Har du allerede en hjemmeside, kan jeg give den et webtjek, hvor jeg undersøger, om indholdet henvender sig til din målgruppe, om brugerne kan finde rundt på hjemmesiden, og om de kan finde de informationer, de leder efter.

Har du endnu ikke en hjemmeside, kan jeg hjælpe dig med at lave en. Jeg arbejder i forskellige CMS-systemer, men foretrækker WordPress, som er et rigtig godt system til mindre websites.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Bliv fundet på nettet. Det er ikke nok at have en flot hjemmeside, den skal også dukke op, når kunderne leder efter dine produkter eller ydelser i Googles søgemaskine. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret. Jeg kan hjælpe dig med at øge din synlighed på Google, så du bliver set af flere potentielle kunder.

Sociale medier

Dahl Kommunikation hjælper dig med at komme i gang med sociale medier. Få blandt andet sparring og rådgivning om, hvilke af de sociale medier, der er relevant for din virksomhed og din målgruppe.

Facebook
Hvis Facebook er det rigtige medie for dig, hjælper jeg med at oprette en virksomhedsside. Jeg udarbejder også en strategi med input til, hvordan du og dine medarbejdere kan bruge mediet, så det passer til jeres øvrige kommunikations- og marketingaktiviteter.

LinkedIn
Du har måske allerede en personlig profil på LinkedIn, men har du også en virksomhedsside? Med en virksomhedsside har du en enestående mulighed for at profilere din virksomhed og dens produkter og ydelser, udsende nyheder, indsamle statistik om brugerne samt vise, hvem der arbejder i virksomheden. Jeg hjælper dig med at oprette en virksomhedsside og at arbejde professionelt med LinkedIn.

Dahl Kommunikation holder kurser og hjælper dine medarbejdere med at oprette personlige profiler på LinkedIn. Kontakt mig på telefon 26 21 60 80 for at høre nærmere om kurset.

Blog
Hvis du gerne vil i gang med at blogge, eller hvis du allerede er i gang og gerne vil have endnu mere ud af det, så hjælper jeg med at lægge en strategi for, hvad din virksomhed skal bruge blogs til. Få hjælp til at oprette en virksomhedsblog og finde blog-emner, der er relevante for din målgruppe og din virksomhed. Jeg skriver eller redigerer også gerne jeres blog-indlæg.

Uanset hvilke sociale medier du vælger, så er det vigtigt, at de altid er opdaterede, relevante og involverende. Kniber det med at finde tiden, inspirationen eller interessen til det, så overtager jeg gerne rollen som din community manager.

E-mail marketing / nyhedsbreve

Opbyg og fasthold dine gode relationer til kunder og samarbejdspartnere med nyhedsbreve.
Dahl Kommunikation hjælper dig med alt fra den overordnede planlægning til udvikling af skabelon, tekst, fotos, opsætning, udsendelse og måling af modtagerens interesse.

Kontakt mig gerne for at aftale et møde om din online markedsføring og dine webmedier >>