Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Dahl Kommunikation anvender nødvendige funktionscookies for overhovedet at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper mig desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Dermed kan jeg løbende optimere og målrette hjemmesiden, så du får en bedre oplevelse.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du fx køber en ydelse hos mig, indhenter jeg nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse og betalingsinformationer. Disse oplysninger skal jeg bruge i mit regnskabsprogram Economic, sådan at jeg kan sende dig en faktura. Disse oplysninger gemmer jeg i fem år, således at jeg kan overholde bogførings- og regnskabslovgivningen.

Når du benytter min hjemmeside indsamles og behandles også en række sådanne informationer.

Hvis du fx udfylder og indsender hjemmesidens kontaktformular, indhenter hjemmesiden automatisk en række persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du udfylder kontaktformularen. Det drejer sig om dit fornavn (og efternavn, hvis du taster det) samt din mailadresse og dit telefonnummer. Jeg indsamler og opbevarer dine data med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer om de ydelser, du efterspørger. Jeg videresælger ikke dine persondata, og du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger.

Nogle data bliver også genereret fra tekniske processer, når du bruger min hjemmeside. Fx via analyseværktøjer som Analytics og sikkerhedsprogrammer som IThemes Security.

Google Analytics

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via Google Analytics: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, en anonymiseret version af din IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bruger jeg til at optimere din brugeroplevelse af min hjemmeside og de ydelser, jeg tilbyder.

IThemes Security

På min hjemmeside har jeg installeret IThemes Security. Dette plug-in tjekker IP-adresser, og såfremt disse virker mistænkelige, afviser IThemes Security adresserne. Samtidig gemmes disse IP-adresser i WordPress databasen og deles med et ”Protection Network”, sådan at mistænkelige IP-adresser ikke kan få adgang til hjemmesider, der har installeret dette plug-in.

Dahl Kommunikations behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Dahl Kommunikation vil ikke behandle dine persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne.

Du kan til enhver tid få oplysning om, korrigere eller slette, de data, jeg behandler hos Dahl Kommunikation. Henvendelse herom kan ske til czd@dahlkommunikation.dk.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring af persondata

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af persondata

Data om din brug af hjemmesiden videregives ikke. Jeg benytter dog en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Dahl Kommunikations vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dahl Kommunikation anvender kun databehandlere i EU, og der er indgået databehandleraftale med alle.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til czd@dahlkommunikation.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Dahl Kommunikation
Spørringvej 42, Mejlby
8530 Hjortshøj
czd@dahlkommunikation.dk
Telefon: 26 21 60 80
CVR-nummer: 36133112

Dahl Kommunikation ejes og drives af Christa Zenobie Dahl.