Kommunikation, PR og marketing

Jeg har lang og bred erfaring med kommunikation, PR og marketing. Fra store, internationale virksomheder, fra politiet og fra skoleverdenen. Og jeg løser alle typer af opgaver – lige fra de daglige driftsopgaver til længerevarende projektopgaver.

Læs mere om mine ydelser og hvilke opgaver jeg kan løse for dig:

Rådgivning

Jeg hjælper dig med at formulere en strategi og lægge en plan for din kommunikationsindsats. Kontakt mig også gerne, hvis du bare har brug for sparring om dine ideer og forretningstanker.

LÆS MERE

PR

Redaktionel omtale i aviser, fagblade og på nettet er et billigt og effektivt alternativ til traditionel annoncering. Lad mig hjælpe dig med at få din gode historie i medierne.

LÆS MERE

Tekster

Jeg hjælper dig med at skrive professionelle tekster til dine webmedier og alt dit salgs- og markedsføringsmateriale. Jeg er god til at gøre svært tilgængeligt stof let forståeligt og kan skære et budskab til, så det rammer din målgruppe.

LÆS MERE

Online Marketing

Det er ikke nok at have en hjemmeside – den skal også dukke op, når en potentiel kunde søger efter din virksomhed, dine produkter eller ydelser i Googles søgemaskine. Jeg kan hjælpe dig med at blive synlig på nettet.

LÆS MERE
SE OGSÅ, HVILKE OPGAVER JEG HAR LØST FOR MINE KUNDER