Website, Aula, foldere, pressemeddelelser m.v.

Mange skoler og dagtilbud har kun brug for en kommunikationsmedarbejder en gang imellem. Fx til at opdatere hjemmesiden, lave en lille folder eller et nyhedsbrev til forældrene.

Dahl Kommunikation fungerer som skolernes og dagtilbuddenes eksterne kommunikationsmedarbejder og løser opgaver for flere skoler og dagtilbud i Aarhus Kommune. Blandt andre Virupskolen, Kragelundskolen, Netværksskolen, Skolerne i Elev og Hårup samt Hårup-Elev Dagtilbud og Hjortshøj Dagtilbud.

Jeg bor i lokalområdet og kan hurtigt træde til, når behovet opstår.

Som uddannet lærer har jeg indsigt i skolernes udfordringer og kan arbejde meget selvstændigt med opgaverne.

Faste timer eller tilkald

På nogle skoler/dagtilbud har jeg aftaler om faste, ugentlige timer, og på andre kommer jeg, når der er brug for min assistance. Ofte kan du også bare ringe eller sende en mail, så løser jeg opgaven hjemmefra. Jeg er meget fleksibel, og tilpasser mig din skoles/dagtilbuds behov.

Kontakt mig på 26216080, så kigger jeg gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan samarbejde.

Jeg hjælper bl.a. skolerne og dagtilbuddene med:

Foto af Dahl Kommunikations arbejde for skoler

Hjemmeside, Aula og SoMe

Jeg har stor viden om Aarhus Kommunes nye hjemmesider til skoler og dagtilbud og har været med til at opbygge flere sites fra grunden – se fx Netværksskolen og Skolerne i Elev og Hårup samt Hårup-Elev Dagtilbud, Hjortshøj Dagtilbud og Dagtilbuddet Aarhus Ø.

Jeg skriver fængende og let forståelige webtekster, som jeg også selv uploader til sitet. Har du brug for det, kommer jeg også gerne forbi og tager billeder til brug på hjemmesiden.

Med andre ord: Jeg kan fungere som din skoles/dagtilbuds eksterne kommunikationsmedarbejder og webredaktør.

Har du brug for hjælp til Aula eller andre kommunikationsplatforme som fx Facebook, klarer jeg også det.

Foldere, kort, nyhedsbreve m.v.

Få professionelle foldere, flyers, nyhedsbreve, kort, konfirmationstelegrammer m.v. med skolens eget præg.

Efter et kort møde, hvor du fortæller om dine ønsker til indhold og udseende, laver jeg et udkast.

Jeg skriver teksten, tager fotos, laver layout og opsætning. Når du er tilfreds, leverer jeg et færdigt materiale til skolen, så I blot skal printe ud og udsende efter behov.

Pressemeddelelser

Skolen er en vigtig medspiller i lokalsamfundet, hvor man interesserer sig for, hvad der sker på skolen. Derfor skal du huske at fortælle skolens gode historier, som kan give positiv omtale i medierne.

Jeg hjælper jer med at finde den helt rigtige vinkel, som skiller sig ud og gør jeres historie interessant. Jeg hjælper jer også med at skrive pressemeddelelsen og at sende den ud, så skolen får maksimal omtale i både online og trykte medier.

LÆS, HVAD SKOLERNE SIGER OM SAMARBEJDET MED DAHL KOMMUNIKATION
KONTAKT MIG FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE